Familj Mr.AL Resor Spanien

Häng med på min bloggresa med familjen till Costa de Almeria, Hotel Mediterraneo Park All inclusive!

Av
den
30 maj, 2015

Kommer blogga live under resan, ni kommer kunna ta del av allt vi gör och äter. Häng med på ett grymt äventyr här på mral.se

Underbara pooler, liten vattenpark och strandläge!

Mediterraneo Park är ett läckert hotell med generös lagunformad pool, solterrass mot havet och en miniatyrvattenpark med flera vattenrutschbanor. Hotellet särskiljer sig från den omgivande bebyggelsen, genom sin färgglada fasad och lite annorlunda arkitektur. Här bor du i dubbelrum med balkong och delvis havsutsikt eller i större superiorrum som har modernare och något exklusivare inredning.

Framför den grönskande hotellträdgården breder Roquetas de Mars långa sandstrand ut sig. Poolområdet är inbjudande med en stor lagunformad pool, barnpool, jacuzzi och solsängar. Här finns alla förutsättningar för en avkopplande stund i solen eller i skuggan av en palm. Lite avsides från poolområdet, precis framför strandpromenaden, ligger hotellets nybyggda miniatyrvattenpark med fyra vattenrutschbanor och ytterligare en liten pool.

Hotellet har flera restauranger och utbudet av måltider med olika teman varierar under säsongen. Halvpension med frukost- och middagsbuffé ingår i grundpriset och mot tillägg kan du boka all inclusive, vilket ger en bekväm och extra prisvärd semester. Det finns ett litet gym och nere på stranden kan du hyra solstolar och parasoller under sommarmånaderna juli och augusti.

Betyg: 5/5 stjärnor

kommentarer


TAGGAR
Liknande inlägg
banner