Erbjudande Event Gäster Mr.AL Mr.Als in

Jag och min huvudsponsor Fredrik Nilsson ägare av Seoptik Sverige!

Av
den
1 april, 2015

Det är vi som skapar och levererar allt material som släpps. Vi skapar event och idéer som vi sedan sätter i bruk. Jag vill berätta en sak till alla som planerar att lyckas med något eget. Tänk inte pengar i början, arbeta med hjärtat och ett stort leende. Snabba pengar är alltid bra men det är inget som varar för evigt och du skapar dig mer ovänner än vänner på vägen det kan ja lova dig, se det långsiktligt. Att binda band och planera in mer kommande jobb i framtiden är det som gäller. Vi har fruktansvärt kul när vi jobbar och ingen har någonsin haft en ledsen min av oss eller dom vi jobbat med. Det är enbart för att vi behandlar alla med respekt och är öppna för nya idéer och tankar. Folk vill jobba med oss för vi har ett vinnande koncept som vi planerat i år och vi brinner för det vi gör. Vi har gjort mycket gratis jobb som inte gett nått dom första åren men betalar sig idag. Här har vi en fotningen med Trollhättans Jessica Andersson. Lycka till alla där ute. /MrAL www.mral.seIMG_6942

Betyg: 5/5 stjärnor

kommentarer


TAGGAR
Liknande inlägg
banner