Mr.AL Resor

Nu börjar min Resedagbok häng med vettja!

Av
den
28 mars, 2015

Trollhättan: Det är dåligt väder, folk är trötta. Nu drar ja igång med resebloggandet så folk får upp en liten gnista och börjar boka resor så ni har något att se framemot. På www.mral.se kommer ni nu framöver kunna ta del av mina resor ja gjort under åren. Vi kommer bla. åka till följande:
Thailand (Krabi Aoh Nang, Phi Phi Island, Koh Lanta och Phuket)
Florida Miami (Miami Beach, South Beach, Everglades, Orlando)
Sri Lanka
Grekland (Zhakhyntos)
Spanien (Barcelona)
Italien (Rom)
Cypern (Ayia Napa)
England (London)
Alla dessa länder kommer ni kunna ta del av, även mina äventyr. Matkulturen, utflykter, minnen, sevärdheter. Ni kommer att följa allt på www.mral.se där kommer bilder, videos och massa information läggas upp på löpande band. Det kommer bli Fiskeutflykter i Thailand, Miami, Cypern, Kanot runt Bond island(Thailand), Matmarknader, Shopping, Restauranger, Hotell och även mycket annat kul. Kock skola i Koh Lanta(Thailand) Snorkling med undervattenskamera i Thailand. Ni kommer träffa intressanta personer som guidar mig genom länderna. Ni kommer även se Elefantparker och Gummiplantage som ja själv besöker och utför arbete på.
Missa inte detta, alltså www.mral.se med start idag. Håll i hatten för nu åker vi. Vi börjar i det vackra landet Thailand. Mvh MrAL
Vill tacka alla som hjälpt mig under åren och trott mina idéer och stöttat mig i mina beslut. Tack att ni gjort min dröm till verklighet.
Leif Sahlin, Jeanette Sahlin, Åsa Vesterlund, Patrik Sjöberg, Frank Andersson, Sanna Ekman, Ola Bjurman, Jeanette Bouvin Andersson, Charlie Söderberg, Mikael Spreitz, Thomas Hedengran, Karin Nilsson, Fredrik Nilsson, Joakim Berg, Anja Almeida. Att ni ställt upp på en liten bloggare från Trollhättan är väldigt anmärkningsvärt och det visar att med glädje och bra ide samt ett trevligt bemötande kan man komma långt, tack för att ni tog er tid att samarbeta med mig och trodde på mig ja är oerhört tacksam. Det visar att Sverige har mycket kärlek kvar att ge. Har alltid blivit trevligt bemött av alla ja stött på i min karriär som bloggare. Har säkert gjort x antal misstag under tiden men jag är bara människa men ja gör alltid rätt för mig i slutändan.

Love and Respect MrAL

IMG_2245

Betyg: 4.9/5 stjärnor

kommentarer


TAGGAR
Liknande inlägg
banner