Varmrätt Vilt

Köttfärsås på viltkött a la Mr.AL!

Av
den
9 maj, 2018

ca 500 g älgfärs (kan bytas ut mot nöt)
ca 3 schalottenlökar
champinjoner
grädde
soja
1 köttbuljong
1 röd paprika
körsbärstomater
halloumi
svartpeppar
pasta

1. Stek svamp och lök i olja, krydda och lägg på en tallrik när de är färdigstekt.
2. Koka pastan och stek färsen. När den har fått färg, smaka av med soja och svartpeppar och blanda ner löken och svampen, havkad paprika, smulad köttbuljong och grädde. Eventuellt lite vatten också. Låt det koka ihop några minuter.
3. Blanda i skivade tomater mot slutet så att de blir varma men inte kokar sönder. Blanda även ner tärnad halloumiost så att de blir varma. Krydda med svartpeppar och eventuellt mer soja. Blanda ihop med spagetti och servera.

IMG_4465 IMG_4466 IMG_4480

Betyg: 5/5 stjärnor

kommentarer


TAGGAR
Liknande inlägg
banner