Varmrätt

Pastapesto med kyckling, bacon och chili! (English)

Av
den
3 april, 2018

1 kilo färsk kycklingfilé (6 filéer)
3 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche (CHILI)
1-2 vitlöksklyfta
1 paprika
1 1/2 paket bacon
Tamarisoja
1 paket Cantadou vitlök och örter
salt, peppar efter smak

En burk valfri pesto att blanda i, även persilja går bra att hacka i om man föredrar det.

Sätt ugnen på 200 grader
Lägg putsade kycklingfiléer i form, salt och peppra. Stek upp bacon och fördela ovanpå. Skär paprika i ringar och fördela ovanpå baconet. Vispa ihop färskosten, grädden och creme fraichen i kastrull och hetta upp. Smaka av med soja och salt och peppar. Häll över kycklingen och ställ in i ugnen ca 30 minuter. Toppa tallriken med riven parmesan även en ägg gula vid sidan!

1 kilo of fresh chicken fillet (6 fillets)
3 dl whipped cream
2 dl cream fraiche (CHILI)
1-2 garlic cloves
1 bell pepper
1 1/2 packet of bacon
Tamarisoja
1 pack of Cantadou garlic and herbs
salt, pepper to taste

A jar of optional pesto to mix in, even parsley is good to hack if you prefer it.

Heat the oven to 200 degrees
Put sliced ​​chicken fillets in the form, salt and pepper. Spice up bacon and spread on top. Cut the peppers into rings and spread on top of the bacon. Whisk the fresh cheese, cream and cream fry into a saucepan and heat it up. Taste with soy and salt and pepper. Pour over the chicken and put in the oven for about 30 minutes. Peel the plate with grated parmesan also an egg yellow at the side!

IMG_3913 IMG_3935 IMG_3929 IMG_3912 IMG_3911 IMG_3908 IMG_3906

Betyg: 5/5 stjärnor

kommentarer


TAGGAR
Liknande inlägg
banner