Grillat Mr.Als in

Grillad älgkalv och baconkyckling med vitlökspotatis i helgen med familjen, Lindell och Jes! (English)

Av
den
17 april, 2018

I helgen hade vi en riktigt god grillkväll med kyckling och kött. Vi marinera köttet i 24 timmar!

Ingredienser

  • 0,5 dl balsamvinäger
  • 0,5 dl ljus japansk soja typ Kikkoman
  • 1 klyfta pressad vitlök
  • 1 msk honung
  • 3 krm cayennepeppar
  • 0,5 tsk torkad rosmarin eller färsk rosmarin (valfritt)
  • 0,5 dl olivolja
  • 1 krm vitpeppar

Tillagning

  1. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål.
  2. Tillsätt det du ska marinera och arbeta gärna in marinaden så att den täcker köttet runt om.
  3. Marinera köttet så länge som möjligt från några minuter till några dagar.
  4. Pensla med marinaden under grillningen och glöm ej att salta och peppra.
  5. Godast är att ta en nypa gourmetsalt och lite nymalen svartpeppar på köttet innan servering.

Köttet körde vi till medium! Over out.

This weekend we had a really good barbecue evening with chicken and meat. We marinate the meat for 24 hours!

ingredients

0.5 dl of balsamic vinegar
0.5 dl light Japanese soy type Kikkoman
1 gap of pressed garlic
1 tablespoon honey
3 krm cayenne pepper
0.5 teaspoon dried rosemary or fresh rosemary (optional)
0.5 dl olive oil
1 cup of white pepper
cooking

Mix all the ingredients into marinade in a bowl.
Add it to marinate and work in the marinade to cover the meat around.
Marinate the meat as long as possible from a few minutes to a few days.
Brush with marinade during grilling and do not forget to salt and pepper.
The best thing is to grab a pinch of gourmets and some freshly ground black pepper on the meat before serving.
The meat we drove to medium! Over out.

IMG_4142 IMG_4146 IMG_4150 IMG_4156 IMG_4162 IMG_4164 IMG_4168 IMG_4170 IMG_4174 IMG_4175 IMG_4181 IMG_4184

Betyg: 5/5 stjärnor

kommentarer


TAGGAR
Liknande inlägg
banner