Mr.AL Mr.Als in

Fullt i garaget!!! (English)

Av
den
6 april, 2018

När vi flytta in i huset var det tur att vi bestämde att garaget skulle bli mitt för nu är det fan fullt hoppas inte frugan vill långa Mercan bara för då blir det att packa ut en del haha! Nu har man alla sina leksaker hemma. Idag blev det premiärtur med hojen! Värmehandtag passar mig väldigt bra faktiskt, kallt att åka hoj. Imorgon blir det mer mat för då kommer Dogge Doggelito. Trevlig helg alla

When we moved into the house we were lucky to decide that the garage would be mine because now it’s a fan full hope not the lady wants long Mercan just because then it will be packing out some haha! Now you have all your toys at home. Today it became a premiere with the hoo! Heat handle fits me very well indeed, cold to go high. Nice weekend everyone

Harley

Betyg: 5/5 stjärnor

kommentarer


TAGGAR
Liknande inlägg
banner