Varmrätt

Pyttipanna med kokt ägg! Ibland vill man bara vara lat och då blir det fusk! (English)

Av
den
24 mars, 2018

När det är vissa dagar man har mycket att göra och inte hinner göra någon avancerad rätt så kan man fuska lite tycker ja. Detta är en av mina bästa ”Fuskrätt” Pyttipanna som man steker i lite citronsaft med Cayenne peppar, paprikakrydda, grillkrydda. Ruccola passar utmärkt till detta även en klick kebabsås. Over out.

When there are some days you have a lot to do and can not do any advanced right, you can cheat some think yes. This is one of my best ”Fuskrätt” Pyttipanna, cooked in lemon juice with cayenne pepper, peppers, grilled spices. Ruccola is ideal for this, even a click kebab sauce. Over out.

IMG_3738_Fotor

Betyg: 5/5 stjärnor

kommentarer


TAGGAR
Liknande inlägg
banner