Erbjudande

MY 3 FAVORITE YOUTUBERS

Av
den
4 juli, 2017

1. LINN AHLBORG
Fullkomligt älskar Linn’s kanal som jag vet att många andra också gör, gillar att hon varierar i hennes vloggar och videos och att hon vågar säga vad hon tycker och tänker,även att hon vågar provocera lite ibland och utmana andra.
Hon verkar även vara en super härlig tjej och driven i det hon gör!

 

2. ZENNUFER

Om jag ska vara ärlig har jag inte följt Jennifer’s kanal så jätte länge utan bara ett par veckor sedan som jag märkte henne och jag älskar att kolla hennes videos. Hon har en sån energi hela tiden så man blir alltid glad av att titta på hennes video och hon verkar så himla trevlig verkligen. Hennes riktiga namn är Jennifer Andersson.

3. FRIDA TORDHAG

En super vacker tjej som jag heller inte har följt super länge men som jag bara älskar att kolla på. Hon har en otroligt fin klädstil som jag verkligen älskar och verkar ha ett roligt och inspirerande  liv, hennes videos är verkligen värda att kolla på!

Betyg: 5/5 stjärnor

kommentarer


TAGGAR
Liknande inlägg
banner