Erbjudande Event Gäster Mr.AL

Nytt samarbete inlett med Lena på Pushing the pins!

Av
den
5 december, 2015

Idag inleder jag ett samarbete med Lena på Pushing the pins. Hon sysslar bla med percing, laser, fillers och kosmetisk tatuering. Vi kommer ha ett samarbete i framtiden som ni kommer kunna ta del av på bådas bloggar. Idag kommer Lena gästa mitt hem för ett X antal ingrepp på mig och min sambo Sandra. Jag kommer bla göra en Dermal Anchor till. Sandra kommer göra x antal behandlingar inom bla annat volym i läpparna med fillers mm resten finns att ta del av på bloggen. MrAL.se kommer skapa Lenas nya blogg där ni själva kommer kunna gå in och följa hennes arbete och vardag med sina kunder. Lena har många års erfarenheter av det hon gör och en stor kunskap inom yrket, hon är välkänd i Västra Götaland för det hon gör. Vi kommer att skapa en rabatt som alla kan ta del av och använda sig av om man besöker Lena. Imorgon ska Sandra göra kosmetisk tatuering och ja ska göra Dermal Anchor. Ni får 10% på alla Lenas behandlingar som hon gör om ni använder rabatt koden MrAL

Pushing the pins.
Lena Borg
Kilbäcksgatan 14
45130 UDDEVALLA
0703121129
Rabattkod: MrAL

IMG_3299

Betyg: 5/5 stjärnor

kommentarer


TAGGAR
Liknande inlägg
banner