Familj Mr.AL

Kvällsmys!

Av
den
10 november, 2015

Nu har vi äntligen kommit hem med Lill killen. Han vägde 4102 gram och vad 53 cm lång! Vi är just nu i val av namn, men det är ett svårt val och vi funderar fortfarande. Grabben äter friskt och sover väldigt mycket. Idag har han träffat Farmor Jeanette och Farfar Leif. Han har även träffat sin storebror och husdjuren Larsson och Max(Katt och Hund). Imorgon ska vi ta första promenaden med den nya vagnen, håll utkik kommer komma mycket kul här på bloggen framöver! Just nu gör Svenska Hollywood frun Åsa Vesterlund reklam för denna bloggen, gå in på hennes Facebook och Instagram för att kolla videon. Presenterar stolt Åsa Vesterlund som ansiktet utåt för WWW.MRAL.SE. Sveriges nya pappa blogg. MVH MrAL

image image

Betyg: 5/5 stjärnor

kommentarer


TAGGAR
Liknande inlägg
banner