Fisk Mr.AL

Grillad makrill med potatissallad!

Av
den
21 juni, 2015

4 makrillar, urtagna med huvudet kvar

2 chilifrukter
4 vitlöksklyftor
oregano
olivolja
salt o peppar
citron

Potatissallad:
1 kg potatis
1 purjolök
2 ättiksgurkor
persilja
dragon
kapris
hackade ägg
olivolja
vinäger
fransk senap
pressad citron
salt och pappar
Tänd grillen, använd mycket kol så det blir riktigt hett.
Hacka chili och vitlök.
Skåra makrillen på sidorna och gnid in den, både in och utvändigt med chili, vitlök, oregano och olivolja. Salta och peppra och låt ligga tills grillen är klar.
Koka potatisen och låt svalna något. Dela sedan i mindre bitar.
Hacka purjolök och gurka. Blanda sedan försiktigt alla ingredienser till potatissalladen.
Grilla makrillarna hårt, så att skinnet blir brunsvart. Det tar några minuter på varje sida.
Servera makrillarna med potatissalladen och citronklyftor.

2013-09-08 18.34.06

Betyg: 5/5 stjärnor

kommentarer


TAGGAR
Liknande inlägg
banner