Varmrätt

Mannerströms kycklingrullader!

Av
den
10 januari, 2015

image

 

4 st kycklingfiléer
1 gul lök
1 pkt bacon
2 msk fransk senap (jag använde endast 1 msk)
ca 1 dl hackad persilja
5 dl kycklingbuljong (5 dl hett vatten + 2 msk fond)
1 dl creme fraiche
2 dl grädde
1 msk smör
salt och svartpeppar
grillspett

Gör såhär:
Strimla bacon och lök och stek i smör tills de fått färg. Blanda i senap, persilja och salt & peppar. Skär kycklingen på längden tunt så det blir ca 3-4 delar per filé. Lägg baconblandningen på varje filé och rulla ihop. Sätt i grillspetten så de hålls ihop. Bryn rulladerna i smör tills de fått färg. Tillsätt buljonen och låt puttra i 15 min. Ta ur rulladerna. Häll i creme fraiche och grädde i buljongen och låt värmas upp. Mixa såsen skummig med en stavmixer. Servera med potatis av något slag och sallad. Over out MrAL

Betyg: 5/5 stjärnor

kommentarer


TAGGAR
Liknande inlägg
banner