Gäster

Hollywood frun Åsa Vesterlund och MrAL i samarbete!

Av
den
2 januari, 2015

TROLLHÄTTAN: Kan glatt meddela att detta är min nya samarbetspartner i USA, Första jobbet är snart i hamn, Men inte bara det, det planeras en resa till staterna för min del, målet är att blogga live om Åsa och verkligen se hur hennes liv är och inte bara det på TV utan hela hennes vardag. Ja har diskuterat saken med Åsa och fick en väldigt positiv respons som ja är mycket stolt och tacksam för då ja verkligen kopplar med henne på den personliga nivån, gladare och snällare människa var längesen ja träffade och inte bara det hon är så hjälpsam och vill verkligen se andra människor lyckas. Det kallar ja en bra människa så ja jag vill hylla Åsa för den hon är och har mitt fulla förtroende, önskar dig all lycka till. Over out MrAL

 

 

 

Betyg: 5/5 stjärnor

kommentarer


TAGGAR
Liknande inlägg
banner